Selecteer een pagina

Lunchen op het terras, afhalen én bezorgen

Goed nieuws, ons terras is weer dagelijks geopend van 12.00 tot 18.00 uur! Wil jij zeker zijn van een plek, reserveer dan vooraf. Ook blijven we geopend voor afhalen en bezorgen. 

Voorzorgsmaatregelen

Uiteraard houden we op het terras rekening met alle getroffen maatregelen omtrent COVID-19. Zo zorgen we voor minimaal 1,5 meter afstand tussen de tafels, desinfecteren we de tafels en stoelen na ieder bezoek en hanteren we een maximaal aantal bezoekers. 

Afhalen en bezorgen

Naast de opening van ons terras, blijven we ook open voor afhalen en bezorgen. Om 10.00 uur beginnen we met koffie to go en van 11.30 tot 21.00 uur kun je ook onze gerechten afhalen. Liever bezorgen? Wij brengen onze restaurantmaaltijden dagelijks vanaf 17.00 uur naar je toe. Werp alvast een blik op ons menu.

Reserveren

Kom je binnenkort bij ons langs? Gezellig! Reserveer wel even vooraf door te bellen naar 0252 684 399, dan zorgen wij dat er een fijn tafeltje voor je klaarstaat. Voorlopig kun je alleen nog maar voor 2 personen reserveren, tenzij je in hetzelfde huishouden woont.

Voorafgaand aan je bezoek dien je nog antwoord te geven op een korte vragenlijst om te controleren of je volgens de richtlijnen plaats mag nemen in ons restaurant of op ons terras. Deze vragenlijst nemen we af bij aankomst, wij vragen hiervoor jouw begrip.

Graag ontvangen we je binnenkort bij ons op het terras!

Volg ons

Volg ons en ontvang mooie aanbiedingen.

Händelplein 1  |  2151 NL Nieuw-Vennep

Wij zijn dagelijks geopend!
Terras: 12.00 - 18.00 uur
Koffie to go: vanaf 10.00 uur
Gerechten afhalen: vanaf 11.30 uur
Bezorgen: vanaf 17.00 uur

Lees hier meer over het menu en de spelregels.

Händelplein 1
2151 NL Nieuw-Vennep

Wij zijn dagelijks geopend!
Terras: 12.00 - 18.00 uur
Koffie to go: vanaf 10.00 uur
Gerechten afhalen: vanaf 11.30 uur
Bezorgen: vanaf 17.00 uur

Lees hier meer over het menu en de spelregels.

Neem ook eens een kijkje bij onze andere restaurants

Het Alternatief Hillegom Restaurant
Bij Benjamin Kaag Restaurant