Recept: Hertengoulash

Haal Massada in huis met de recepten van onze chef.

Hertengoulash

Hertengoulash een heerlijk wintergerecht met een perfecte wildsmaak. Breng dit gerecht naar jouw tafel.

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 1 kilogram hertenpoulet
  • 250 milliliter rode wijn
  • 250 gram champignons
  • 250 milliliter vleesbouillon
  • 60 gram tomatenpuree
  • 1 winterpeen
  • 1 rode uit
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 1 theelepel cajun kruiden
  • 1 theelepel ras el hanout kruiden
  • 2 theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • 5 stuks jeneverbessen
  • peper/zout
  • water

Benodigdheden

  • stoofpan

Bereiding

  1. Snipper de rode ui, snij de champignons in plakjes en snij de winterpeen in halve cirkels van 1 cm dik.
  2. Hertenpoulet aanbraden in de pan.
  3. Voeg de gesneden champignons, winterpeen en rode ui toe en laat even meebakken.
  4. Voeg nu de tomatenpuree toe.
  5. Blus dit af met de rode wijn en vleesbouillon.
  6. Je kan nu de overige kruiden toevoegen.
  7. Water toevoegen tot het onder water staat.
  8. Zet het vuur laag en laat het 2 a 3 uur stoven met de deksel op de pan.
  9. Roer tussendoor regelmatig door en voeg eventueel nieuw water toe.
  10. Breng indien nodig op smaak met peper en zout.
  11. Maak de goulash af voor het afbinden met aardappelzetmeel.

Eet smakelijk!

Boek een tafel

Vanaf 1 juni kun je weer bij ons terecht voor een heerlijke lunch, uitgebreid diner of gezellige borrel. We ontvangen je graag! Je kan ons bellen voor een reservering op:

Volg ons

Volg ons en ontvang mooie aanbiedingen.

Händelplein 1  |  2151 NL Nieuw-Vennep

Wij zijn 365 dagen per jaar open!
Maandag t/m zaterdag: 09.00 - 00.00 uur
Zondag: 10.00 - 00.00 uur

Händelplein 1
2151 NL Nieuw-Vennep

Wij zijn 365 dagen per jaar open!
Maandag t/m Donderdag:
10:00 - 23:00
Vrijdag en Zaterdag:
10:00 - 00:00
Zondag:
11:30 - 23:00

Neem ook eens een kijkje bij onze andere restaurants

Het Alternatief Hillegom Restaurant
Bij Benjamin Kaag Restaurant