Recept: Massada’s wildbouillon

Haal Massada in huis met de recepten van onze chef.

Wildbouillon 

In de decembermaand staan we langer als gemiddeld in de keuken en koken we net iets luxer als normaal. Wij helpen je graag met jouw etentje voor jouw decembergasten. We hebben gekozen voor een wildbouillon omdat deze vooraf voor te bereiden is. Zo kun je zelf ook bij je gasten aan tafel zitten. 

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 400 gr wildbeenderen en karkassen
  • 1 winterwortel
  • 1 grote ui
  • 2 stengels bleekselderij
  • 15 gr tomatenpuree
  • 2 liter water
  • 1 kruidnagel
  • 4 jeneverbessen
  • 2 laurierbladeren
  • 2 gr gekneusde peperkorrels
  • 1 takje tijm 
  • 1 takje rozemarijn

Als garnituur:

  • Paddestoelen
  • Wildzwijnham
  • Purple cress

Bereiding

  1. Rooster de beenderen en karkassen 25 minuten een voorverwarmde oven op 200°C
  2. Snijd alle groenten fijn en bak deze de laatste 10 minuten mee
  3. Verwijder het overtollige vet
  4. Voeg de tomatenpuree toe en laat dit even mee bakken
  5. Doe alles in een pas; voeg de kruiden en 2 liter koud water toe
  6. Schuim indine nodig de bouillon tussendoor af
  7. Laat alles minimaal 5 uur trekken (let op de bouillon mag niet koken)
  8. Passeer de bouillon en breng op smaak met zout en peper
  9. Doe het garnituur in de soepkom en schenk de soep daar over

Eet smakelijk! 

Liever uit eten?

Geen zin om zelf te koken? Je bent samen met jouw vrienden en familie ook van harte welkom bij Massada. Reserveren kan via onderstaand formulier of bel naar 0252 684 399.

Boek een tafel

Reserveren voor vanavond?
Je kan ons bellen voor een reservering op:

Reserveren over 24 uur of meer?
Vul onderstaand formulier in. We nemen z.s.m. contact op ter bevestiging.

Nieuwsbrief ontvangen?

Volg ons

Volg ons en ontvang mooie aanbiedingen.

Händelplein 1  |  2151 NL Nieuw-Vennep

Wij zijn 365 dagen per jaar open!
Maandag t/m donderdag: 10:00 - 23:00 uur
Vrijdag en zaterdag: 10:00 - 00:00 uur
Zondag: 11:00 - 23:00 uur

Händelplein 1
2151 NL Nieuw-Vennep

Wij zijn 365 dagen per jaar open!
Maandag t/m Donderdag:
10:00 - 23:00
Vrijdag en Zaterdag:
10:00 - 00:00
Zondag:
11:30 - 23:00

Neem ook eens een kijkje bij onze andere restaurants

Het Alternatief Hillegom Restaurant
Bij Benjamin Kaag Restaurant